Scholen

Een school heeft als doelstelling kinderen en jongeren te laten opgroeien tot kritische wereldburgers. Hierbij ligt het accent niet meer alleen op presteren, maar ook op hoe kinderen zich voelen. Zo kijkt de school de dag van vandaag naar kinderen in hun totaliteit bij het ontdekken en ontplooien van hun talenten.
Om dit te ondersteunen organiseren wij activiteiten (yoga en shiatsu) die als doel hebben de bewustzijnsontwikkeling van lichaam en geest te stimuleren.

Door zich meer bewust te worden van lichaam en geest en de bereidheid om naar zichzelf te kijken en te luisteren, gaan mensen zich beter in hun vel voelen, meer compassie voelen voor elkaar, en durven ze volop te leven vanuit hun passies en talenten!!! Wij vinden het heerlijk om deze levenshouding te mogen meegeven aan onze kinderen, de volwassenen van morgen!

Prijzen

Voor meer informatie over onze prijzen, kan u ons bellen 0495/52.00.72 of mailen info@you-ki.be. Wij bezorgen u graag een vrijblijvende offerte afgestemd op uw noden en behoeften.