Bedrijven

Shiatsu incl. coaching            MET GARANTIE !!!

Shiatsu is een vorm van manuele techniek,  een drukpuntbehandeling op de energiebanen van de acupunctuur met als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te optimaliseren of te herstellen.

Een behandeling wordt op de kleren gegeven, waarbij de klant op een futon op de grond ligt. De behandeling duurt een uur.

Het regelmatig ontvangen van shiatsu vermindert stress en spanning, brengt je medewerker zowel fysiek, emotioneel en mentaal meer in balans, werkt preventief en en draagt hierdoor bij tot een hogere betrokkenheid en productiviteit, en een lager ziekteverzuim.

Een shiatsu behandeling wordt steeds gegeven in combinatie met coaching. Medewerkers kunnen tijdens een traject specifiek werken aan door hen opgegeven thema’s. Een unieke formule!

GARANTIE

Wij garanderen een verbetering inzake ziekteverzuim, productiviteit en algemeen welbevinden van de medewerkers die een shiatsu-begeleidingstraject met ons aangaan. Indien u geen verbetering vaststelt, bezorgen wij u 30% van het besteed bedrag terug. Hiervoor zullen we samen met u metingen doen zodat we deze verbetering ook objectief kunnen vaststellen. Deze garantie geldt bij een traject voor minimum 25 personen die minimum maandelijks een shiatsubehandeling inclusief coaching ontvangen en dit gedurende minimum 1 jaar.

De shiatsubehandelingen kunnen ter plaatse worden gegeven in uw bedrijf, maar kunnen ook doorgaan in onze praktijk.

Als bedrijf heeft u verschillende mogelijkheden bij het aanbieden van shiatsu aan uw medewerkers:

  • U betaalt de volledige behandeling, en de werknemer kan tijdens de werkuren genieten van een behandeling.
  • De kosten van de behandeling worden gedeeld tussen u en de werknemer. De werknemer geniet tijdens de werkuren van de behandeling.
  • U betaalt de behandeling van de werknemer. De werknemer ontvangt de behandeling in onze praktijk buiten de werkuren.